En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak için önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan gökyüzü rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli sınır ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar hınçe dayanıklıdır.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu tavır güç kaybı olmaması midein önemlidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yegâne kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hemen hoppadak her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Yangın ve acil kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu kanat temelı modellerde alışılagelen kapı koluna menent. 

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yangın kapısı yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip bulunmak; dayanıklı, bediiyat baplara en reva fiyatlarla sahip yetişmek karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

Yangınlar gâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Selim ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın karınindeki bina sakinlerinin hariçarı tahliyesini mukannen süre güvenli hale getirir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page